SBS Broadcasting Herinrichting Studio Shownieuws

Amsterdam

Omschrijving:  SBS Broadcasting Herinrichting Studio Shownieuws  
Plaats:  Amsterdam 
Omvang project:  150 m²

Periode:  2012
Opdrachtgever:  SBS Broadcasting B.V.

Omschrijving project

Om de studio geschikt te maken voor het toenmalig programma content 'Hart van Nederland' en 'Shownieuws', heeft bbp advies de aanpassingen van technische installaties (klimaat en basis elektrotechnisch) ontworpen en geschikt voor het nieuwe decor gemaakt. Nabij de studio is een aparte regieruimte ingericht.
Zowel de klimaat- als ook de elektrotechnische installaties zijn aangesloten op de noodstroombedrijf, om ook bij spanningsuitval te kunnen blijven uitzenden.De decor- en studioverlichting is door SBS op de door bbp ontworpen basis elektrische installatie aangesloten.

Adviesdiensten bbp advies

De advieswerkzaamheden voor het ontwerpen, inkopen en laten uitvoeren van de benodigde werkzaamheden inclusief het voeren van de directie, kwaliteitscontrole uitvoering, functioneel testen en controleren, opleveren en het laten herstellen van de restpunten. 

Energieconcept

De studio wordt volledig met behulp van ventilatielucht geconditioneerd, met een geaccepteerde afwijking van +/- 1,5 graden en 5% RV.

Betrokken/media

Opdrachtgever:  SBS Broadcasting B.V.