1685615157974
Grafiek  bezoekers en waterverbruik

bbp advies b.v. en KnowUr.Biz Nederland slaan de handen ineen voor een spannende samenwerking! 

 Met enthousiasme kondigen bbp advies b.v. en KnowUr.Biz Nederland een samenwerking aan op het gebied van installatiemonitoring in sportaccommodaties.

Door de datageneratie en kennis van KnowUr.Biz Nederland te combineren met de gebouwinstallatiedata en expertise van bbp advies b.v., bieden we klanten gedetailleerd inzicht in hun energieverbruik. Dit stelt hen in staat om gerichte besparingsmaatregelen te nemen, wat resulteert in een win-winsituatie.

 bbp advies b.v., een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in gebouwgebonden installaties, zal onze klanten ondersteunen bij het monitoren van hun energieverbruik en het verkennen van verduurzamingsmogelijkheden. We kijken ernaar uit om monitoring en rapportages nog gedetailleerder aan te kunnen bieden aan onze klanten, aldus Martijn Pot van KnowUr.Biz Nederland.

Pieter Hilhorst van bbp advies b.v., verantwoordelijk voor energie- en duurzaamheidsgerelateerde activiteiten, werkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van onafhankelijke energiemonitoring van technische (gebouwgebonden) installaties en andere vraagstukken binnen de energietransitie. Het geld dat we besparen op energiekosten kan worden geïnvesteerd in de samenleving en de activiteiten die verenigingen organiseren, voegt Pieter Hilhorst toe.

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites:
KnowUr.Biz Nederland: www.knowur.biz/nl
bbp advies b.v.: www.bbpadvies.nl

 Daarnaast kunt u contact opnemen met Pieter Hilhorst via p.hilhorst@bbpadvies.nl of
T: 033 43 47 821.