Het bureau

De kracht van samenwerking
Met uitgebreide expertise in de installatietechniek is bbp advies “Hét adviesbureau voor gebouwgebonden installaties”. Als middelgroot bureau adviseren wij opdrachtgevers in zowel Nederland als het buitenland bij zeer veelzijdige projecten. Dat kunnen wij omdat wij beschikken over gedreven specialisten en wij in de kracht van samenwerking in ontwerpteams geloven. Begrip en respect voor elkaars vakgebied zijn onze sleutelwoorden.

Wat kan bbp advies voor u doen
Zowel voor totaaladvies als voor deeltrajecten op elektrotechnisch -,  werktuigkundig - en waterbehandelings gebied is bbp advies een solide partner. Onze dienstverlening strekt zich uit tot de ontwikkeling van het programma van eisen, het begeleiden van de ontwerpfase, het maken van bestekken met tekeningen en aanbestedingen begeleiden tot en met kostenbewaking, montagetoezicht, nazorg en onderhoud. Het realiseren van rendabele oplossingen, die technische installaties tot een toegevoegde waarde van uw gebouw maken, staat bij alles centraal.

Onze aanpak
Korte lijnen, heldere communicatie en een transparante aanpak maken bbp advies een aantrekkelijke partij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Als onafhankelijk adviesbureau werken wij onder andere voor overheden, woningbouwverenigingen, bedrijven, projectontwikkelaars, architectenbureaus, beleggers, banken en zorginstellingen. In de projectenlijst kunt u kennis nemen van de veelzijdige diensten die wij u ook graag aanbieden.